Aftenarrangement
På Bellahøjgaard tilbyder vi smukke lokaler med plads optil 200 spisende gæster. Alle lokalerne er indrettet med respekt for den gamle bygning, men tilbyder alle forskellige tone og stil som sammen skaber den eventyrlige atmosfære og stemning på Bellahøjgaard Alle lokaler har udgang til egen terrasse med udsigt over København, udover Havesalen der har sin egen flotte idylliske have der er omringet af den smukke natur fra parken, og dermed er mere privat og indrammet. Opdækningen er klassisk med hvide duge, stofservietter levende lys, og blomsterdekoration efter eget farvevalg.
Aftenarrangement på Bellahøjgaard
Inviter til festmiddag på Bellahøjgaard og nyd en festlig aften i smukke omgivelser med Københavns udsigt i horisonten. Fantastiske smagsoplevelser, værtskab på højniveau og et personligt præg på arrangementet er noget vi vægter højt. På Bellahøjgaard har vi de perfekte rammer til at skabe lige netop den fest som du ønsker. Nedenfor finder du vores forslag til festmiddag hos os, ligesom vi også gerne sammensætter et arrangement efter dine ønsker, så det bliver så personligt som muligt.
Aftenmenu 5 timer fra kr. 498,00 pr. kuvert (drikkevarer afregnes efter forbrug , se listepris her)
Aftenarrangement 5 timer fra kr. 898,00 pr. kuvert (inkl. drikkevarer)
Aftenarrangement 7 timer fra kr. 1098,00 pr. kuvert (inkl. drikkevarer)
Drikkevarer prisliste – Tryk her
Vinkort – Tryk her
Arrangementet består af
- Velkomstdrink
- Vinmenu til maden
- Is vand
- Kaffe/The med sødt
- Blød bar
- Blomsterdekorationer
- Opdækning med hvide duge, servietter og lys.
Aftenarrangement på Bellahøjgaard
Inviter til festmiddag på Bellahøjgaard og nyd en festlig aften i smukke omgivelser med Københavns udsigt i horisonten. Fantastiske smagsoplevelser, værtskab på højniveau og et personligt præg på arrangementet er noget vi vægter højt. På Bellahøjgaard har vi de perfekte rammer til at skabe lige netop den fest som du ønsker. Nedenfor finder du vores forslag til festmiddag hos os, ligesom vi også gerne sammensætter et arrangement efter dine ønsker, så det bliver så personligt som muligt.
Aftenmenu 5 timer fra kr. 498,00 pr. kuvert (drikkevarer afregnes efter forbrug , se listepris her)
Aftenarrangement 5 timer fra kr. 898,00 pr. kuvert (inkl. drikkevarer)
Aftenarrangement 7 timer fra kr. 1098,00 pr. kuvert (inkl. drikkevarer)
Arrangementet består af
- Velkomstdrink
- Vinmenu til maden
- Is vand
- Kaffe/The med sødt
- Blød bar
- Blomsterdekorationer
- Opdækning med hvide duge, servietter og lys.
Se vores menu
3-retters menu.
Januar – April
Forret
Blomkålssuppe med saltmandler og crudité af blomkål samt mandelolie.
Rimmet torsk, kærnemælk sauce med dild og ørredrogn samt æbletern.
Carpaccio af okseinderlår med marineret salat og trøffelmayonnaise.
Der serveres hjemmebagt brød og pisket brunet smør til forretten.
Hovedret
Vælg imellem følgende kød til hovedret:
Bryst af Fransk kylling, kalvecuvette eller lammeculotte.
Hertil serveres sæsonens garniture og rødvinssauce samt stegte kartofler.
Ost eller Dessert
Trøffelbrie de moux med knækbrød.
Oste tallerken med 3 slags Europæiske oste med garniture.
Brownie med vaniljecreme og brombær og hvid chokolade.
Panna cotta med passionsfrugt.
4 Retters menu
Forret
Ballotine af laks med friteret kapers,
og syltede skalotteløg og dijonnaise
Mellemret
Stegt hummer med græskarpure og saltede mandler,
samt sauce på varme krydderier
Hovedret
Kalvefilet med æble/timian pure,
crumble på stegt hvidløg og ristede panko,
hertil saltbagt selleri og rødvinssauce
Dessert
Brownie med legeret vaniljecreme og brombær
Menu pris pr kuvert fra 598,-
Anbefalede vine
Hvidvin:
****
Rødvin:
****
Dessertvin:
Buffet.
Januar – April
Lysfisk med kærnemælkssauce og saltede hørfrø og marinerede agurker
Gravede okseinderlår med trøffelmayonnaise
Hjemmebagt brød og pisket brunet smør
Confiteret Dansk gris med tranebærcrumble
Skiver af stegt kalvecuvette
Rødvinssauce
Kålvariation med hasselnøddepesto
Glaserede rødbeder med plukket gedeost og timianolie
Cæsarsalat med croutons og friteret kapers
Saltbagte selleri med tahin creme og ristede sesam
Bagt kartoffelmos med parmesan
Panna cotta med vanilje og saltede flødekaramel
Buffet.
Maj – August
Bagt laks med crudité af farvede gulerødder samt dressing på ristede sesam.
Serranoskinke med romanesco creme.
Hjemmebagt brød med pisket brunet smør.
Dry rub kylling med paprika og coleslaw med chili.
Rosa stegt oksefilet.
Rødvinssauce på oksefond.
Hvide asparges med parmesan og brunet smørsauce med skalotteløg.
Cæcarsalat med croutons og revet parmesan.
Cherrytomatsalat med pesto og rødløg.
Kartoffelsalat med persille, løg, kapers, radiser og agurker i tern.
Vaniljefromage med jordbærgele.
Buffet.
September – December
Bagt lysfisk med østershatte a la creme samt karse
Confiteret andelår
Skiver af helstegt kalvefilet
Rødvinssauce
Stegte persillerødder med tørrede persille og hasselnøddeolie
Bagte græskar med saltede kerner og balsamico reduktion
Grønkålssalat med æbler, julesalat og granatæble-vinaigrette
Gratineret kartoffelmos med parmesan
Der serveres hjemmebagt brød og pisket brunet smør til buffeten
Ostebræt med garniture
Mazarinkage med vaniljekogte abrikoser