Aftenarrangement

På Bellahøjgaard tilbyder vi smukke lokaler med plads optil 200 spisende gæster. Alle lokalerne er indrettet med respekt for den gamle bygning, men tilbyder alle forskellige tone og stil som sammen skaber den eventyrlige atmosfære og stemning på Bellahøjgaard Alle lokaler har udgang til egen terrasse med udsigt over København, udover Havesalen der har sin egen flotte idylliske have der er omringet af den smukke natur fra parken, og dermed er mere privat og indrammet. Opdækningen er klassisk med hvide duge, stofservietter levende lys, og blomsterdekoration efter eget farvevalg.

Aftenarrangement på Bellahøjgaard

Inviter til festmiddag på Bellahøjgaard og nyd en festlig aften i smukke omgivelser med Københavns udsigt i horisonten. Fantastiske smagsoplevelser, værtskab på højniveau og et personligt præg på arrangementet er noget vi vægter højt. På Bellahøjgaard har vi de perfekte rammer til at skabe lige netop den fest som du ønsker. Nedenfor finder du vores forslag til festmiddag hos os, ligesom vi også gerne sammensætter et arrangement efter dine ønsker, så det bliver så personligt som muligt.

Aftenmenu 5 timer fra kr. 498,00 pr. kuvert (drikkevarer afregnes efter forbrug , se listepris her)
Aftenarrangement 5 timer fra kr. 898,00 pr. kuvert (inkl. drikkevarer)
Aftenarrangement 7 timer fra kr. 1098,00 pr. kuvert (inkl. drikkevarer)

Drikkevarer prislisteTryk her

VinkortTryk her

Arrangementet består af

  • Velkomstdrink
  • Vinmenu til maden
  • Is vand
  • Kaffe/The med sødt
  • Blød bar
  • Blomsterdekorationer
  • Opdækning med hvide duge, servietter og lys.

Aftenarrangement på Bellahøjgaard

Inviter til festmiddag på Bellahøjgaard og nyd en festlig aften i smukke omgivelser med Københavns udsigt i horisonten. Fantastiske smagsoplevelser, værtskab på højniveau og et personligt præg på arrangementet er noget vi vægter højt. På Bellahøjgaard har vi de perfekte rammer til at skabe lige netop den fest som du ønsker. Nedenfor finder du vores forslag til festmiddag hos os, ligesom vi også gerne sammensætter et arrangement efter dine ønsker, så det bliver så personligt som muligt.

Aftenmenu 5 timer fra kr. 498,00 pr. kuvert (drikkevarer afregnes efter forbrug , se listepris her)
Aftenarrangement 5 timer fra kr. 898,00 pr. kuvert (inkl. drikkevarer)
Aftenarrangement 7 timer fra kr. 1098,00 pr. kuvert (inkl. drikkevarer)

Arrangementet består af

  • Velkomstdrink
  • Vinmenu til maden
  • Is vand
  • Kaffe/The med sødt
  • Blød bar
  • Blomsterdekorationer
  • Opdækning med hvide duge, servietter og lys.

Se vores menu

3-retters menu.
Januar – April

Forret
Blomkålssuppe med saltmandler og crudité af blomkål samt mandelolie.
Rimmet torsk, kærnemælk sauce med dild og ørredrogn samt æbletern.
Carpaccio af okseinderlår med marineret salat og trøffelmayonnaise.
Der serveres hjemmebagt brød og pisket brunet smør til forretten.

Hovedret
Vælg imellem følgende kød til hovedret:

Bryst af Fransk kylling, kalvecuvette eller lammeculotte.
Hertil serveres sæsonens garniture og rødvinssauce samt stegte kartofler.

Ost eller Dessert
Trøffelbrie de moux med knækbrød.
Oste tallerken med 3 slags Europæiske oste med garniture.
Brownie med vaniljecreme og brombær og hvid chokolade.
Panna cotta med passionsfrugt.

3-retters menu.
Maj – August

Forret
Svamperisotto med østershatte, marksvampe, syltede skalotteløg og parmesan.
Stegt tun med radise/kålsalat vendt med sesam vinaigrette og ristede sesam.
Stegte hvide asparges med skinke og lun sauce på gammelt knas (Arla Unika ost).
Der serveres hjemmebagt brød og pisket brunet smør til forretten.

Hovedret
Vælg imellem følgende kød til hovedret:

 Bryst af Fransk kylling, kalvecuvette eller lammeculotte.
Hertil serveres sæsonens garniture og rødvinssauce samt stegte kartofler.

Ost eller dessert
Trøffelbrie de moux med knækbrød.
Oste tallerken af 3 slags Europæiske oste med garniture.
Bagte frugter med legeret vaniljecreme og crumble på muscovado og marcipan.
Trifli med rødgrød og flødeskum.
Bagte rabarber med hvid chokoladecreme og karamelliseret brød.

3-retters menu.
September – December

Forret
Jordskokkesuppe med syltede jordskokker samt karseolie.
Svampebrioche med kantareller og marksvampe.
Stegt laks med daikon/urterulle samt lun vinaigrette på brunet smør og soya.
Der serveres hjemmebagt brød og pisket brunet smør til forretten.

Hovedret
Sæsonens bagte fisk med grillet rødbeder og sauce på tør ost og persille.
Stegt andebryst med hasselnøddecreme, røget mandler og kålblade samt pure af selleri.
Oksefilet med sauce bearnaise og pommes frites, samt salat med saltmandler, skalotteløg og røget vinaigrette.

Oste eller dessert
Trøffelbrie de moux med knækbrød eller oste tallerken med 3 slags oste.
Arme ridder på brioche med sirup og vaniljeis.
Kirsebærmousse med kompot af solbær og revet Tonkabønne.
Karamelcheesecake på sablebund og æbler.

4 Retters menu

Forret
Ballotine af laks med friteret kapers,
og syltede skalotteløg og dijonnaise

Mellemret
Stegt hummer med græskarpure og saltede mandler,
samt sauce på varme krydderier

Hovedret
Kalvefilet med æble/timian pure,
crumble på stegt hvidløg og ristede panko,
hertil saltbagt selleri og rødvinssauce

Dessert
Brownie med legeret vaniljecreme og brombær

Menu pris pr kuvert fra 598,-

Anbefalede vine
Hvidvin:
****
Rødvin:
****
Dessertvin:

Buffet.

Januar – April

Lysfisk med kærnemælkssauce og saltede hørfrø og marinerede agurker
Gravede okseinderlår med trøffelmayonnaise
Hjemmebagt brød og pisket brunet smør
Confiteret Dansk gris med tranebærcrumble
Skiver af stegt kalvecuvette
Rødvinssauce
Kålvariation med hasselnøddepesto
Glaserede rødbeder med plukket gedeost og timianolie
Cæsarsalat med croutons og friteret kapers
Saltbagte selleri med tahin creme og ristede sesam
Bagt kartoffelmos med parmesan
Panna cotta med vanilje og saltede flødekaramel

Buffet.

Maj – August

Bagt laks med crudité af farvede gulerødder samt dressing på ristede sesam.
Serranoskinke med romanesco creme.
Hjemmebagt brød med pisket brunet smør.
Dry rub kylling med paprika og coleslaw med chili.
Rosa stegt oksefilet.
Rødvinssauce på oksefond.
Hvide asparges med parmesan og brunet smørsauce med skalotteløg.
Cæcarsalat med croutons og revet parmesan.
Cherrytomatsalat med pesto og rødløg.
Kartoffelsalat med persille, løg, kapers, radiser og agurker i tern.
Vaniljefromage med jordbærgele.

Buffet. 

September – December

Bagt lysfisk med østershatte a la creme samt karse
Confiteret andelår
Skiver af helstegt kalvefilet
Rødvinssauce
Stegte persillerødder med tørrede persille og hasselnøddeolie
Bagte græskar med saltede kerner og balsamico reduktion
Grønkålssalat med æbler, julesalat og granatæble-vinaigrette
Gratineret kartoffelmos med parmesan
Der serveres hjemmebagt brød og pisket brunet smør til buffeten
Ostebræt med garniture
Mazarinkage med vaniljekogte abrikoser