Dåb eller navngivningsfest

Inviter til barnedåb eller navngivningsfest på Bellahøjgaard

Vi tilbyder smukke lokaler med plads optil 200 spisende gæster. Alle lokalerne er indrettet med respekt for den gamle bygning, men tilbyder alle forskellige tone og stil som sammen skaber den eventyrlige atmosfære og stemning på Bellahøjgaard. Alle lokaler har udgang til egen terrasse med udsigt over København, udover Havesalen der er omringet af den smukke natur fra parken, og dermed er mere privat og indrammet. Opdækningen er klassisk med hvide duge, stofservietter, levende lys og blomsterdekoration efter eget farvevalg.

Dåb eller navngivningsfest på Bellahøjgaard

Skal I holde barnedåb eller navngivningsfest for jeres lille ny, så er Bellahøjgaard det ideelle sted. Vores rolige og hyggelige omgivelser danner de bedste rammer for barnets første store dag. Barnedåb er noget helt specielt, en dag som skal nydes og mindes som værende en fantastisk dag. Lad Bellahøjgaard afholde din barnedåb og vi forsikrer jer for en uforglemmelig dag, hvor I som forældre blot skal nyde fejringen af jeres lille vidunder.

Brunch 4 timer fra kr. 375 pr. kuvert. (drikkevarer afregnes efter forbrug, se listepriser her)
Frokostmenu 5 timer fra kr. 498,00 pr. kuvert (drikkevarer afregnes efter forbrug , se listepris her)
Frokostarrangement 5 timer fra kr. 898,00 pr. kuvert (inkl. drikkevarer)

Drikkevarer prislisteTryk her

VinkortTryk her

Dåb eller navngivningsfest på Bellahøjgaard

Skal I holde barnedåb eller navngivningsfest for jeres lille ny, så er Bellahøjgaard det ideelle sted. Vores rolige og hyggelige omgivelser danner de bedste rammer for barnets første store dag. Barnedåb er noget helt specielt, en dag som skal nydes og mindes som værende en fantastisk dag. Lad Bellahøjgaard afholde din barnedåb og vi forsikre jer for en uforglemmelig dag, hvor I som forældre blot skal nyde fejringen af jeres lille
vidunder.

Brunch 4 timer fra kr. 375 pr. kuvert. (drikkevarer afregnes efter forbrug, se listepriser her)
Frokostmenu 5 timer fra kr. 498,00 pr. kuvert (drikkevarer afregnes efter forbrug , se listepris her)
Frokostarrangement 5 timer fra kr. 898,00 pr. kuvert (inkl. drikkevarer)

Se vores menu

Brunch menu

Røræg
Stegte brunch pølser
Stegt bacon
Tomatsalat med syltede rødløg og vinaigrette
Cæsarsalat med croutons
Charcuteri af krydret pølser, modnet skinke med garniture
Ostebræt med 3 slags Europæiske oste med garniture
Drænet yoghurt i små glas med mysli
Frugtfad med skåret frugter
2 slags marmelade af jordbær og appelsin
Pandekager med sirup
Lyst hjemmebagt brød
Rugbrød
Smør
Kaffe og the
Isvand
Æble- og appelsinjuice

Tilkøb til brunch buffet 

Wienerbrød
+ Kr. 15,-

Croissant
+ Kr. 10,-

Koldrøget laks med fennikel
+ Kr. 25,-

Æg med rejer og mayonnaise
+ Kr. 30,-

Nicosias salat
+ Kr. 25,-

Tarteletter
+ Kr. 30,-

Lun leverpostej med champignons
+ Kr. 15,-

Frikadeller
+ Kr. 15,-

Kalvecuvette
+ Kr. 25,-

Flødekartofler
+ Kr. 35,-

Glas med en kugle frisk sorbet
+ Kr. 25,-

Hjemmelavet smoothie
+ Kr. 20,-

Klassisk Dansk buffet

Første servering
Marinerede sild med løg og kapers.
Karrysild med rødløg og æg.
Grønlandske fjordrejer med citron og mayonnaise.
Norsk gravet laks hertil rævesauce.
Panerede stegte rødspættefileter med citron og remoulade.
Lyst brød, rugbrød samt smør og fedt.

Anden servering
Hønsesalat med svampe og sprødstegt bacon.
Flæskesteg med marineret rødkål.
Frikadeller med surt og skysauce.
Lun leverpostej med champignon og bacon.

Tredje servering
Udvalg af franske og danske oste med kompot af frugt
Samt pesto og honning.
Gammeldags æblekage.

Buffet.

Januar – April

Lysfisk med kærnemælkssauce og saltede hørfrø og marinerede agurker
Gravede okseinderlår med trøffelmayonnaise
Hjemmebagt brød og pisket brunet smør
Confiteret Dansk gris med tranebærcrumble
Skiver af stegt kalvecuvette
Rødvinssauce
Kålvariation med hasselnøddepesto
Glaserede rødbeder med plukket gedeost og timianolie
Cæsarsalat med croutons og friteret kapers
Saltbagte selleri med tahin creme og ristede sesam
Bagt kartoffelmos med parmesan
Panna cotta med vanilje og saltede flødekaramel

Buffet.

Maj – August

Bagt laks med crudité af farvede gulerødder samt dressing på ristede sesam.
Serranoskinke med romanesco creme.
Hjemmebagt brød med pisket brunet smør.
Dry rub kylling med paprika og coleslaw med chili.
Rosa stegt oksefilet.
Rødvinssauce på oksefond.
Hvide asparges med parmesan og brunet smørsauce med skalotteløg.
Cæcarsalat med croutons og revet parmesan.
Cherrytomatsalat med pesto og rødløg.
Kartoffelsalat med persille, løg, kapers, radiser og agurker i tern.
Vaniljefromage med jordbærgele.

Buffet. 

September – December

Bagt lysfisk med østershatte a la creme samt karse
Confiteret andelår
Skiver af helstegt kalvefilet
Rødvinssauce
Stegte persillerødder med tørrede persille og hasselnøddeolie
Bagte græskar med saltede kerner og balsamico reduktion
Grønkålssalat med æbler, julesalat og granatæble-vinaigrette
Gratineret kartoffelmos med parmesan
Der serveres hjemmebagt brød og pisket brunet smør til buffeten
Ostebræt med garniture
Mazarinkage med vaniljekogte abrikoser