Frokost

Nyd en frokost i smukke omgivelser

På Bellahøjgaard tilbyder vi smukke lokaler med plads fra 20 til 200 gæster. Alle lokalerne er indrettet med respekt for den gamle bygning, men tilbyder alle forskellige tone og stil som sammen skaber den eventyrlige atmosfære og stemning på Bellahøjgaard. Alle lokaler har udgang til egen terrasse med udsigt over København, udover Havesalen der har sin egen flotte idylliske have der er omringet af den smukke natur fra parken, og dermed er mere privat og indrammet. Opdækningen er klassisk med hvide duge, stofservietter, levende lys og blomsterdekoration efter eget farvevalg.

Frokost på Bellahøjgaard

På Bellahøjgaard er god service og fantastisk mad i højsædet. Køkkenet er dansk/fransk inspireret med et personligt twist på sæsonens råvarer, og vil derfor variere alt efter sæson. Køkkenchefen har på forhånd lavet en velsmagende sammensætning af disse menuer, men har De specielle ønsker til deres arrangement eller menu er dette også muligt.

5 timers arrangement pris pr. kuvert fra 748,- (Minimum 20 personer)
Drikkevarer afregnes efter forbrug.

 5 timers arrangement pris pr. kuvert fra 1098,- (Minimum 20 personer)
Inkl. Velkomstdrink og hjemmelavet snacks, menu og vine, kaffe/the buffet med hjemmelavet sødt, samt efterfølgende blød bar.

 7 timers arrangement pris pr. kuvert fra 948,- (Minimum 20 personer)
Drikkevarer afregnes efter forbrug.

 7 timers arrangement pris pr. kuvert fra kr.1298,- (Minimum 20 personer)
Inkl. Velkomstdrink og hjemmelavet snacks, menu og vine, kaffe/the buffet med hjemmelavet sødt, samt efterfølgende blød bar.

Drikkevarer prislisteTryk her

VinkortTryk her

Arrangementet består af

  • Velkomstdrink
  • Vinmenu til maden
  • Is vand
  • Kaffe/The med sødt
  • Blød bar
  • Blomsterdekorationer
  • Opdækning med hvide duge, servietter og lys.

Vi bestræber os på og gøre deres arrangement så personligt som muligt, så har de specielle ønsker til deres arrangement må de endelig sige til.

Bemærk priserne er uden lokaleleje
Lokaleleje af vores Havesal eller Charlottesal kr. 2500,-
Lokaleleje af vores Renæssancesal eller Riddersal kr. 3500,-

Frokost på Bellahøjgaard

På Bellahøjgaard er god service og fantastisk mad i højsædet. Køkkenet er dansk/fransk inspireret med et personligt twist på sæsonens råvarer, og vil derfor variere alt efter sæson. Køkkenchefen har på forhånd lavet en velsmagende sammensætning af disse menuer, men har De specielle ønsker til deres arrangement eller menu er dette også muligt.

5 timers arrangement pris pr. kuvert fra 748,- (Minimum 20 personer)
Drikkevarer afregnes efter forbrug.

 5 timers arrangement pris pr. kuvert fra 1098,- (Minimum 20 personer)
Inkl. Velkomstdrink og hjemmelavet snacks, menu og vine, kaffe/the buffet med hjemmelavet sødt, samt efterfølgende blød bar.

 7 timers arrangement pris pr. kuvert fra 948,- (Minimum 20 personer)
Drikkevarer afregnes efter forbrug.

 7 timers arrangement pris pr. kuvert fra kr.1298,- (Minimum 20 personer)
Inkl. Velkomstdrink og hjemmelavet snacks, menu og vine, kaffe/the buffet med hjemmelavet sødt, samt efterfølgende blød bar.

Arrangementet består af

  • Velkomstdrink
  • Vinmenu til maden
  • Is vand
  • Kaffe/The med sødt
  • Blød bar
  • Blomsterdekorationer
  • Opdækning med hvide duge, servietter og lys.

Vi bestræber os på og gøre deres arrangement så personligt som muligt, så har de specielle ønsker til deres arrangement må de endelig sige til.

Bemærk Priserne er uden lokaleleje
Lokaleleje af vores Havesal eller Charlottesal kr. 2500,-
Lokaleleje af vores Renæssancesal eller Riddersal kr. 3500,-

Se vores menu

3-retters menu.
Helårs

Forret

Brombærrimet laks med peberrodsemulsion, rucola samt cognac syltede bøgehatte, toppet med urter
Der serveres to slags hjemmebagt brød og koldt smør til for- og hovedretten

Hovedret

Rosa stegt oksefilet og cremet ragout med variation af økologiske Søris gulerødder (puré, grillet, sprøde)
Hertil en cremet løvstikkesauce og smørvendte nye – eller ovnstegte kartofler vendt i urter (opgradering til oksemørbrad +50,- pr. kuvert)

Til hovedretten serveres der en let salat bestående af spidskål, vinaigrette og ristede kerner

Dessert

Chokoladebrud med brændt hvid chokolademousse, knas på puffede ris, saltkaramel, estragonsirup og sæsonens friske eller syltede bær

3-retters menu.
Sommer

Forret

Lakserillette vendt med økologisk cremefraiche, friske æbler, syltede danske hyben, toppet med urter
Der serveres to slags hjemmebagt brød og koldt smør til for- og hovedretten

Hovedret

Rosa stegt oksefilet med sprødt krølfedt, variation af økologiske Søris gulerødder (puré, bagt, sprøde)
Hertil en cremet løvstikkesauce samt smørristede nye kartofler vendt i urter (opgradering til oksemørbrad +50,- pr. kuvert)

Til hovedretten serveres der en let salat bestående af spidskål, vinaigrette og ristede kerner

Dessert

Chokoladebund toppet med hvid chokolademousse, havreknas, saltkaramel og sæsonens friske bær

3-retters menu.
Vinter

Forret

Lakserillette vendt med økologisk cremefraiche, friske æbler, syltede danske hyben, toppet med urter
Der serveres to slags hjemmebagt brød og koldt smør til for- og hovedretten

Hovedret

Rosa stegt oksefilet med sprødt krølfedt, variation af selleri (puré, bagt, sprøde) samt urter
Hertil en cremet skovsvampesauce og Pommes Anna (opgradering til oksemørbrad +50,- pr. kuvert)

Til hovedretten serveres der en let salat bestående af spidskål, vinaigrette og ristede kerner

Dessert

Chokoladebund toppet med hvid chokolademousse, havreknas, saltkaramel og syltede bær

Klassisk Dansk buffet

Første servering
Marinerede sild med løg og kapers.
Karrysild med rødløg og æg.
Grønlandske fjordrejer med citron og mayonnaise.
Norsk gravet laks hertil rævesauce.
Panerede stegte rødspættefileter med citron og remoulade.
Lyst brød, rugbrød samt smør og fedt.

Anden servering
Hønsesalat med svampe og sprødstegt bacon.
Flæskesteg med marineret rødkål.
Frikadeller med surt og skysauce.
Lun leverpostej med champignon og bacon.

Tredje servering
Udvalg af franske og danske oste med kompot af frugt
Samt pesto og honning.
Gammeldags æblekage.

Helårs buffet.

Dampet mørksej med spidskålspuré, kompot af hyben og bacon, toppet med urter
Røget andebryst med krydderurteemulsion, syltede tranebær, rucola og saltede kerner
Salat med variation af spidskål, hjemmelavet urtepesto, sæsonens grillet grønt, saltede mandler og ærteskud
Bulgursalat med frisk melon, fetaost og cognac syltede bøgehatte, vendt i sennepsvinaigrette og toppet med friske urter
Husets mixsalat på spæde blade med sprøde danske kerner. Hertil en kold krydderurtedressing tilsmagt med saltet citron
Rosa stegt oksefilet med sprødt krølfedt toppet urter (opgradering til oksemørbrad +50,- pr. kuvert)

Kalkuncuvette på bund af puré og bagt selleri.
Variation af økologiske Søris gulerødder (puré, bagt, sprøde)
Cremet løvstikkesauce
Smørristede kartofler vendt i urter og muskat

Der serveres to slags hjemmebagt brød og koldt smør til buffeten

Bellahøjgaards trifli med karamelliseret æblecreme, Grand Marnier kompot af bær, havreknas og syrnet creme
Chokoladebrud med brændt hvid chokolademousse, knas på puffede ris, saltkaramel og sæsonens friske eller syltede bær

Tilkøbs forretter:
Hummerrulle på hvid fisk.
Serveres på bund af karamelliseret blomkålspuré, crudité af fennikel og toppet med urter
kr. 95,- pr. kuvert

Sennepsgravad okse med løvstikkeemulsion, spæde salatblade, hjemmesyltede danske hyben og gammel knas ost samt urter
kr. 85,- pr. kuvert

Kroketter på vildt med svampepuré, cognac syltede bøgehatte, toppet med rucola
kr. 95,- pr. kuvert

Cremet perlebyg med et mix af økologiske skovsvampe og hjemmesyltet græskar
kr. 85,- pr. kuvert

Klassisk vitello tonnato
kr. 85,- pr. kuvert

Sommerbuffet.

Rillette på mørksej vendt med økologisk cremefraiche, frisk æble, syltede danske hyben, toppet med urter
Stegt carpaccio med trøffelmayo, crudité af fennikel og gammelt knas
Salat med variation af spidskål, hjemmelavet urtepesto, grillet grønt samt saltede mandler og ærteskud
Bulgursalat med frisk melon, fetaost og syltede løg vendt i sennepsvinaigrette, toppet med friske urter
Klassisk mixsalat på spæde blade og sprøde kerner. Hertil en kold krydderurtedressing tilsmagt med estragon
Rosa stegt oksefilet med sprødt krølfedt (opgradering til oksemørbrad +50 pr, – kuvert)
Kalkuncuvette med bagt selleri
Variation af økologiske Søris gulerødder (puré, bagt, sprøde)
Cremet løvstikkesauce
Smørristede nye kartofler vendt i urter

Der serveres to slags hjemmebagt brød og koldt smør på buffeten

Bellahøjgaards sommer trifli med bærkompot, havreknas samt hvid chokolade
Fyldig chokoladekage med saltkaramel og syrnet vaniljecreme

Tilkøbs forretter
Hummerrulle på hvid fisk.
Serveres på bund af karamelliseret blomkålspuré, crudité af fennikel og toppet med urter
kr. 95,- pr. kuvert

Sennepsgravad okse med løvstikkeemulsion, spæde salatblade, hjemmesyltede danske hyben og gammel knas ost samt urter
kr. 85,- pr. kuvert

Kroketter på vildt med svampepuré, cognac syltede bøgehatte, toppet med rucola
kr. 95,- pr. kuvert

Cremet perlebyg med et mix af økologiske skovsvampe og hjemmesyltet græskar
kr. 85,- pr. kuvert

Klassisk vitello tonnato
kr. 85,- pr. kuvert

Vinterbuffet.

Som sharing på bordene

Karamelliseret blomkålspuré, rodfrugtechips og grøn olie
Sennepsgravad okse med løvstikkeemulsion, gammelknas og karse
Kroket på vildt, svampepuré, syltede rødløg og urter

På buffet

Grillet oksetyksteg, variation af gulerødder toppet med urter
Krydderstegt kalkuncuvette, bagt selleri og syltede rødløg
Små stegte kartofler med citron
Cremet timiansky
Variation af spidskål, vinaigrette og sprøde kerner
Cremet broccolisalat med sprød bacon
Husets salat med urtepesto og røget mandler

Der serveres to slags hjemmebagt brød og koldt smør på buffeten

Dessert på buffet

Pisket karamel panna cotta med syltede skovbær og sprødchokolade
Æblegrød med havreknas og hvid chokoladecreme

Tilkøbs forretter

Hummerrulle på hvid fisk.
Serveres på bund af karamelliseret blomkålspuré, crudité af fennikel og toppet med urter
kr. 95,- pr. kuvert

Sennepsgravad okse med løvstikkeemulsion, spæde salatblade, hjemmesyltede danske hyben og gammel knas ost samt urter
kr. 85,- pr. kuvert

Kroketter på vildt med svampepuré, cognac syltede bøgehatte, toppet med rucola
kr. 95,- pr. kuvert

Cremet perlebyg med et mix af økologiske skovsvampe og hjemmesyltet græskar
kr. 85,- pr. kuvert

Klassisk vitello tonnato
kr. 85,- pr. kuvert