Frokost

Nyd en frokost i smukke omgivelser

På Bellahøjgaard tilbyder vi smukke lokaler med plads fra 20 til 200 gæster. Alle lokalerne er indrettet med respekt for den gamle bygning, men tilbyder alle forskellige tone og stil som sammen skaber den eventyrlige atmosfære og stemning på Bellahøjgaard. Alle lokaler har udgang til egen terrasse med udsigt over København, udover Havesalen der har sin egen flotte idylliske have der er omringet af den smukke natur fra parken, og dermed er mere privat og indrammet. Opdækningen er klassisk med hvide duge, stofservietter, levende lys og blomsterdekoration efter eget farvevalg.

Frokost på Bellahøjgaard

På Bellahøjgaard er god service og fantastisk mad i højsædet. Køkkenet er dansk/fransk inspireret med et personligt twist på sæsonens råvarer, og vil derfor variere alt efter sæson. Køkkenchefen har på forhånd lavet en velsmagende sammensætning af disse menuer, men har De specielle ønsker til deres arrangement eller menu er dette også muligt.

5 timers arrangement pris pr. kuvert fra
kr. 598,- (Minimum 20 personer)

Drikkevarer afregnes efter forbrug.

5 timers arrangement pris pr. kuvert fra
kr. 998,- (Minimum 20 personer)

Inkl. Velkomstdrink og snack, menu og vine, kaffe, sødt samt efterfølgende blød bar.

7 timers arrangement pris pr. kuvert fra
kr.1198,- (Minimum 20 personer)

Inkl. Velkomstdrink og snack, menu og vine, kaffe, sødt samt efterfølgende blød bar.

Drikkevarer prislisteTryk her

VinkortTryk her

Arrangementet består af

  • Velkomstdrink
  • Vinmenu til maden
  • Is vand
  • Kaffe/The med sødt
  • Blød bar
  • Blomsterdekorationer
  • Opdækning med hvide duge, servietter og lys.

Vi bestræber os på og gøre deres arrangement så personligt som muligt, så har de specielle ønsker til deres arrangement må de endelig sige til.

Bemærk at priserne er uden lokaleleje. Lokaleleje af vores sale kr. 2500,-

Frokost på Bellahøjgaard

På Bellahøjgaard er god service og fantastisk mad i højsædet. Køkkenet er dansk/fransk inspireret med et personligt twist på sæsonens råvarer, og vil derfor variere alt efter sæson. Køkkenchefen har på forhånd lavet en velsmagende sammensætning af disse menuer, men har De specielle ønsker til deres arrangement eller menu er dette også muligt.

5 timers arrangement pris pr. kuvert fra
kr. 598,- (Minimum 20 personer)

Drikkevarer afregnes efter forbrug.

5 timers arrangement pris pr. kuvert fra
kr. 998,- (Minimum 20 personer)

Inkl. Velkomstdrink og snack, menu og vine, kaffe, sødt samt efterfølgende blød bar.

7 timers arrangement pris pr. kuvert fra
kr.1198,- (Minimum 20 personer)

Inkl. Velkomstdrink og snack, menu og vine, kaffe, sødt samt efterfølgende blød bar.

Arrangementet består af

  • Velkomstdrink
  • Vinmenu til maden
  • Is vand
  • Kaffe/The med sødt
  • Blød bar
  • Blomsterdekorationer
  • Opdækning med hvide duge, servietter og lys.

Vi bestræber os på og gøre deres arrangement så personligt som muligt, så har de specielle ønsker til deres arrangement må de endelig sige til.

Bemærk at priserne er uden lokaleleje. Lokaleleje af vores sale kr. 2500,-

Se vores menu

3-retters menu.
Januar – April

Forret
Blomkålssuppe med saltmandler og crudité af blomkål samt mandelolie.
Rimmet torsk, kærnemælk sauce med dild og ørredrogn samt æbletern.
Carpaccio af okseinderlår med marineret salat og trøffelmayonnaise.
Der serveres hjemmebagt brød og pisket brunet smør til forretten.

Hovedret
Vælg imellem følgende kød til hovedret:

Bryst af Fransk kylling, kalvecuvette eller lammeculotte.
Hertil serveres sæsonens garniture og rødvinssauce samt stegte kartofler.

Ost eller Dessert
Trøffelbrie de moux med knækbrød.
Oste tallerken med 3 slags Europæiske oste med garniture.
Brownie med vaniljecreme og brombær og hvid chokolade.
Panna cotta med passionsfrugt.

3-retters menu.
Maj – August

Forret
Svamperisotto med østershatte, marksvampe, syltede skalotteløg og parmesan.
Stegt tun med radise/kålsalat vendt med sesam vinaigrette og ristede sesam.
Stegte hvide asparges med skinke og lun sauce på gammelt knas (Arla Unika ost).
Der serveres hjemmebagt brød og pisket brunet smør til forretten.

Hovedret
Vælg imellem følgende kød til hovedret:

 Bryst af Fransk kylling, kalvecuvette eller lammeculotte.
Hertil serveres sæsonens garniture og rødvinssauce samt stegte kartofler.

Ost eller dessert
Trøffelbrie de moux med knækbrød.
Oste tallerken af 3 slags Europæiske oste med garniture.
Bagte frugter med legeret vaniljecreme og crumble på muscovado og marcipan.
Trifli med rødgrød og flødeskum.
Bagte rabarber med hvid chokoladecreme og karamelliseret brød.

3-retters menu.
September – December

Forret
Jordskokkesuppe med syltede jordskokker samt karseolie.
Svampebrioche med kantareller og marksvampe.
Stegt laks med daikon/urterulle samt lun vinaigrette på brunet smør og soya.
Der serveres hjemmebagt brød og pisket brunet smør til forretten.

Hovedret
Sæsonens bagte fisk med grillet rødbeder og sauce på tør ost og persille.
Stegt andebryst med hasselnøddecreme, røget mandler og kålblade samt pure af selleri.
Oksefilet med sauce bearnaise og pommes frites, samt salat med saltmandler, skalotteløg og røget vinaigrette.

Oste eller dessert
Trøffelbrie de moux med knækbrød eller oste tallerken med 3 slags oste.
Arme ridder på brioche med sirup og vaniljeis.
Kirsebærmousse med kompot af solbær og revet Tonkabønne.
Karamelcheesecake på sablebund og æbler.

Klassisk Dansk buffet

Første servering
Marinerede sild med løg og kapers.
Karrysild med rødløg og æg.
Grønlandske fjordrejer med citron og mayonnaise.
Norsk gravet laks hertil rævesauce.
Panerede stegte rødspættefileter med citron og remoulade.
Lyst brød, rugbrød samt smør og fedt.

Anden servering
Hønsesalat med svampe og sprødstegt bacon.
Flæskesteg med marineret rødkål.
Frikadeller med surt og skysauce.
Lun leverpostej med champignon og bacon.

Tredje servering
Udvalg af franske og danske oste med kompot af frugt
Samt pesto og honning.
Gammeldags æblekage.

Buffet.

Januar – April

Lysfisk med kærnemælkssauce og saltede hørfrø og marinerede agurker
Gravede okseinderlår med trøffelmayonnaise
Hjemmebagt brød og pisket brunet smør
Confiteret Dansk gris med tranebærcrumble
Skiver af stegt kalvecuvette
Rødvinssauce
Kålvariation med hasselnøddepesto
Glaserede rødbeder med plukket gedeost og timianolie
Cæsarsalat med croutons og friteret kapers
Saltbagte selleri med tahin creme og ristede sesam
Bagt kartoffelmos med parmesan
Panna cotta med vanilje og saltede flødekaramel

Buffet.

Maj – August

Bagt laks med crudité af farvede gulerødder samt dressing på ristede sesam.
Serranoskinke med romanesco creme.
Hjemmebagt brød med pisket brunet smør.
Dry rub kylling med paprika og coleslaw med chili.
Rosa stegt oksefilet.
Rødvinssauce på oksefond.
Hvide asparges med parmesan og brunet smørsauce med skalotteløg.
Cæcarsalat med croutons og revet parmesan.
Cherrytomatsalat med pesto og rødløg.
Kartoffelsalat med persille, løg, kapers, radiser og agurker i tern.
Vaniljefromage med jordbærgele.

Buffet. 

September – December

Bagt lysfisk med østershatte a la creme samt karse
Confiteret andelår
Skiver af helstegt kalvefilet
Rødvinssauce
Stegte persillerødder med tørrede persille og hasselnøddeolie
Bagte græskar med saltede kerner og balsamico reduktion
Grønkålssalat med æbler, julesalat og granatæble-vinaigrette
Gratineret kartoffelmos med parmesan
Der serveres hjemmebagt brød og pisket brunet smør til buffeten
Ostebræt med garniture
Mazarinkage med vaniljekogte abrikoser