Frokost
Nyd en frokost i smukke omgivelser
På Bellahøjgaard tilbyder vi smukke lokaler med plads fra 20 til 200 gæster. Alle lokalerne er indrettet med respekt for den gamle bygning, men tilbyder alle forskellige tone og stil som sammen skaber den eventyrlige atmosfære og stemning på Bellahøjgaard. Alle lokaler har udgang til egen terrasse med udsigt over København, udover Havesalen der har sin egen flotte idylliske have der er omringet af den smukke natur fra parken, og dermed er mere privat og indrammet. Opdækningen er klassisk med hvide duge, stofservietter, levende lys og blomsterdekoration efter eget farvevalg.
Frokost på Bellahøjgaard
På Bellahøjgaard er god service og fantastisk mad i højsædet. Køkkenet er dansk/fransk inspireret med et personligt twist på sæsonens råvarer, og vil derfor variere alt efter sæson. Køkkenchefen har på forhånd lavet en velsmagende sammensætning af disse menuer, men har De specielle ønsker til deres arrangement eller menu er dette også muligt.
5 timers arrangement pris pr. kuvert fra
kr. 598,- (Minimum 20 personer)
Drikkevarer afregnes efter forbrug.
5 timers arrangement pris pr. kuvert fra
kr. 998,- (Minimum 20 personer)
Inkl. Velkomstdrink og snack, menu og vine, kaffe, sødt samt efterfølgende blød bar.
7 timers arrangement pris pr. kuvert fra
kr.1198,- (Minimum 20 personer)
Inkl. Velkomstdrink og snack, menu og vine, kaffe, sødt samt efterfølgende blød bar.
Drikkevarer prisliste – Tryk her
Vinkort – Tryk her
Arrangementet består af
- Velkomstdrink
- Vinmenu til maden
- Is vand
- Kaffe/The med sødt
- Blød bar
- Blomsterdekorationer
- Opdækning med hvide duge, servietter og lys.
Vi bestræber os på og gøre deres arrangement så personligt som muligt, så har de specielle ønsker til deres arrangement må de endelig sige til.
Bemærk at priserne er uden lokaleleje. Lokaleleje af vores sale kr. 2500,-
Frokost på Bellahøjgaard
På Bellahøjgaard er god service og fantastisk mad i højsædet. Køkkenet er dansk/fransk inspireret med et personligt twist på sæsonens råvarer, og vil derfor variere alt efter sæson. Køkkenchefen har på forhånd lavet en velsmagende sammensætning af disse menuer, men har De specielle ønsker til deres arrangement eller menu er dette også muligt.
5 timers arrangement pris pr. kuvert fra
kr. 598,- (Minimum 20 personer)
Drikkevarer afregnes efter forbrug.
5 timers arrangement pris pr. kuvert fra
kr. 998,- (Minimum 20 personer)
Inkl. Velkomstdrink og snack, menu og vine, kaffe, sødt samt efterfølgende blød bar.
7 timers arrangement pris pr. kuvert fra
kr.1198,- (Minimum 20 personer)
Inkl. Velkomstdrink og snack, menu og vine, kaffe, sødt samt efterfølgende blød bar.
Arrangementet består af
- Velkomstdrink
- Vinmenu til maden
- Is vand
- Kaffe/The med sødt
- Blød bar
- Blomsterdekorationer
- Opdækning med hvide duge, servietter og lys.
Vi bestræber os på og gøre deres arrangement så personligt som muligt, så har de specielle ønsker til deres arrangement må de endelig sige til.
Bemærk at priserne er uden lokaleleje. Lokaleleje af vores sale kr. 2500,-
Se vores menu
Klassisk Dansk buffet
Første servering
Marinerede sild med løg og kapers.
Karrysild med rødløg og æg.
Grønlandske fjordrejer med citron og mayonnaise.
Norsk gravet laks hertil rævesauce.
Panerede stegte rødspættefileter med citron og remoulade.
Lyst brød, rugbrød samt smør og fedt.
Anden servering
Hønsesalat med svampe og sprødstegt bacon.
Flæskesteg med marineret rødkål.
Frikadeller med surt og skysauce.
Lun leverpostej med champignon og bacon.
Tredje servering
Udvalg af franske og danske oste med kompot af frugt
Samt pesto og honning.
Gammeldags æblekage.
Buffet.
Januar – Marts
Bagt kulmule med kærnemælkssauce og saltede hørfrø hertil marinerede agurker
Gravede okseinderlår med trøffelmayonnaise
3 timers bagt gris på spyd med asiatisk glasering og forårsløg
Stegt kalvecuvette
Oksemørbrad + 50
Rødvinssauce
Kålvariation med hasselnøddepesto
Glaserede rødbeder med plukket gedeost og timianolie
Cæsarsalat med croutons og friteret kapers
Saltbagte selleri med tahin creme og ristede sesam
Bagt kartoffelmos med parmesan
Panna cotta med vanilje og saltede flødekaramel
Gulerodskage med kanel og yuzo ostecreme
Buffet.
April – Juli
Bagt laks med honning og sesam
Asparges med serranoskinke, olivenolie og citron +15
Salat med marineret agurk, cherrytomater, rødløg og oliven samt feta og persille
Cæsarsalat med croutons
Cherrytomatsalat med basilikumspesto
Mormorsalat med ristede solsikkekerner og dressing på citron
Dry rub kylling med BBQ-dressing
Helstegt oksefilet
Oksemørbrad +50
Ristede kartofler med smør og krydderurter
Rødvinssauce
Vanilje panna cotta med jordbær coulis
Fyldig chokoladekage med legeret vaniljecreme
Buffet.
August – Oktober
Koldrøget laks med marineret urtesalat og mild peberrod
Kartofler vendt i sød vinaigrette med radise og syltede rødløg
Pasta med pesto og semidried tomater
Saltbagte selleri med trøffelsmør sauce og hasselnødder
Bagte rodfrugter vendt i timian og hvidløg
Ovnstegte kyllingebryster med persille og citron
Helstegt oksefilet
Oksemørbrad +50
Timian sauce
Små skovbær tærter med legeret vaniljecreme og mørk chokolade
Hvid chokoladetærte med bær og hindbærsorbet samt spiselige blomster