Frokost

Nyd en frokost i smukke omgivelser

På Bellahøjgaard tilbyder vi smukke lokaler med plads fra 20 til 200 gæster. Alle lokalerne er indrettet med respekt for den gamle bygning, men tilbyder alle forskellige tone og stil som sammen skaber den eventyrlige atmosfære og stemning på Bellahøjgaard. Alle lokaler har udgang til egen terrasse med udsigt over København, udover Havesalen der har sin egen flotte idylliske have der er omringet af den smukke natur fra parken, og dermed er mere privat og indrammet. Opdækningen er klassisk med hvide duge, stofservietter, levende lys og blomsterdekoration efter eget farvevalg.

Frokost på Bellahøjgaard

På Bellahøjgaard er god service og fantastisk mad i højsædet. Køkkenet er dansk/fransk inspireret med et personligt twist på sæsonens råvarer, og vil derfor variere alt efter sæson. Køkkenchefen har på forhånd lavet en velsmagende sammensætning af disse menuer, men har De specielle ønsker til deres arrangement eller menu er dette også muligt.

5 timers arrangement pris pr. kuvert fra
kr. 598,- (Minimum 20 personer)

Drikkevarer afregnes efter forbrug.

5 timers arrangement pris pr. kuvert fra
kr. 998,- (Minimum 20 personer)

Inkl. Velkomstdrink og snack, menu og vine, kaffe, sødt samt efterfølgende blød bar.

7 timers arrangement pris pr. kuvert fra
kr.1198,- (Minimum 20 personer)

Inkl. Velkomstdrink og snack, menu og vine, kaffe, sødt samt efterfølgende blød bar.

Drikkevarer prislisteTryk her

VinkortTryk her

Arrangementet består af

  • Velkomstdrink
  • Vinmenu til maden
  • Is vand
  • Kaffe/The med sødt
  • Blød bar
  • Blomsterdekorationer
  • Opdækning med hvide duge, servietter og lys.

Vi bestræber os på og gøre deres arrangement så personligt som muligt, så har de specielle ønsker til deres arrangement må de endelig sige til.

Bemærk at priserne er uden lokaleleje. Lokaleleje af vores sale kr. 2500,-

Frokost på Bellahøjgaard

På Bellahøjgaard er god service og fantastisk mad i højsædet. Køkkenet er dansk/fransk inspireret med et personligt twist på sæsonens råvarer, og vil derfor variere alt efter sæson. Køkkenchefen har på forhånd lavet en velsmagende sammensætning af disse menuer, men har De specielle ønsker til deres arrangement eller menu er dette også muligt.

5 timers arrangement pris pr. kuvert fra
kr. 598,- (Minimum 20 personer)

Drikkevarer afregnes efter forbrug.

5 timers arrangement pris pr. kuvert fra
kr. 998,- (Minimum 20 personer)

Inkl. Velkomstdrink og snack, menu og vine, kaffe, sødt samt efterfølgende blød bar.

7 timers arrangement pris pr. kuvert fra
kr.1198,- (Minimum 20 personer)

Inkl. Velkomstdrink og snack, menu og vine, kaffe, sødt samt efterfølgende blød bar.

Arrangementet består af

  • Velkomstdrink
  • Vinmenu til maden
  • Is vand
  • Kaffe/The med sødt
  • Blød bar
  • Blomsterdekorationer
  • Opdækning med hvide duge, servietter og lys.

Vi bestræber os på og gøre deres arrangement så personligt som muligt, så har de specielle ønsker til deres arrangement må de endelig sige til.

Bemærk at priserne er uden lokaleleje. Lokaleleje af vores sale kr. 2500,-

Se vores menu

3-retters menu.
Januar – Marts

Forret
Gravede okse med løvstikkecreme, sprøde kartoffelchips og syltede sennepskorn med rosenpeber

Carpaccio af saltbagt selleri med tahincreme, friteret kapers og saltede hasselnødder
Stenbiderrogn serveret med karamelliseret citron, creme fraiche, rødløg og ristet brød +15
Stegt tun med svampegele og pakchoi salat vendt med sesam +15
Der serveres hjemmebagt brød og pisket brunet smør til forretten.

Hovedret
Vælg imellem følgende kød til hovedret:

Helstegt lammeculotte, bagt græskar pure, glaseret gulerod hertil ristede kartofler samt rødvinssauce
Kalvefilet med variation af beder, hvidløgsglace og ristede kartofler
Oksemørbrad +50
Bagt torsk med pure, løgskaller og græskar samt fume med rogn
Stegt kylling ballotine med kraftig hønsesky, purløg, saltede hasselnødder, stegt blomkål og ristede kartofler

Ost eller Dessert
Mørk chokoladeganache serveret med brombær, estragon og krystalliseret chokolade

Pistacie mazarin med hvid chokolade cremoux
Hvid chokolade marcipanfromage serveret med karamelliseret pistacie og hasselnødder samt spiselige blomster
Sæsonens bagte frugter med marcipancrumble og legeret vanilje creme
3 slags oste med garniture
6 slags oste med garniture + 80

3-retters menu.
April – Juli

Forret
Vesterhavstatar med muslinger og kulmule vendt i dildolie og citron, syltede fennikel, rugbrøds crumble, radiser

Vitello tonnato med kapers samt marineret salat
Friteret kartoffelkroketter med baconfyld toppet med dijonnaise og serranoskinke
Hvide asparges med pillede rejer og hollandaise +30
Der serveres hjemmebagt brød og pisket brunet smør til forretten

Hovedret
Vælg imellem følgende kød til hovedret:

Peberbøf af oksefilet med haricoverts vendt med syltede rødløg og saltede mandler, hertil ristede kartofler og pebersauce
Oksemørbrad +50
Senneps paneret lammekrone, serveret med confiteret hvidløgspure, stegte forårsløg og timian/citron sauce
Bagt torsk med pure, løgskaller, og ærter samt fume med rogn
Bellahøjgårds Surf n Turf, oksemørbrad serveret med hummerstykker samt kraftig okseglace, marineret salat og kartoffelpure med purløg +140

Ost eller dessert
Ananas fromage med kokos sne og syltede ananas

Æble tarte tatin med vaniljeis
Hvid chokolade panna cotta med jordbærgele
Cheesecake på sablebund med hyldeblomstgele og spiselige blomster
3 slags oste med garniture
6 slags oste med garniture + 80

3-retters menu.
August – Oktober

Forret
Laksetatar af koldrøget og fersk laks med tørrede citron, skalotteløg og dild samt dijonnaise

Oksecarpaccio med marineret salat vendt i hyldeblomst vinaigrette og semidried tomater og tørrede oliven
Svampe consommé med stegte bøgehatte og purløgsolie
Torsk ved 42 grader serveret med sauce lavet på jomfruhummer samt jordskokker +35
Der serveres hjemmebagt brød og pisket brunet smør til forretten.

Hovedret
Vælg imellem følgende kød til hovedret:

Stegt oksefilet med marineret græskarbånd, røget blomkålspure og kartoffelrøsti med persille
Oksemørbrad +50
Bagt laks med hollandaise serveret grønne asparges og ærter hertil ristede kartofler
Ribeye bearnaise med pommes frites og salat vinaigrette
Stegt kylling ballotine med kraftig hønsesky, purløg, saltede hasselnødder og stegt blomkål

Oste eller dessert
Chokoladebund med passionsfrugtmousse og chokoladeflager

Jordbær vendt i hyldeblomstgele serveret på arme ridder med citrus urter og hvidchokolade
Rabarbertrifli med hvid chokoladecreme og sukkerrasp
Fransk citrontærte med kompot at citrusfrugter og brændt marengs
3 slags oste med garniture
6 slags oste med garniture + 80

Klassisk Dansk buffet

Første servering
Marinerede sild med løg og kapers.
Karrysild med rødløg og æg.
Grønlandske fjordrejer med citron og mayonnaise.
Norsk gravet laks hertil rævesauce.
Panerede stegte rødspættefileter med citron og remoulade.
Lyst brød, rugbrød samt smør og fedt.

Anden servering
Hønsesalat med svampe og sprødstegt bacon.
Flæskesteg med marineret rødkål.
Frikadeller med surt og skysauce.
Lun leverpostej med champignon og bacon.

Tredje servering
Udvalg af franske og danske oste med kompot af frugt
Samt pesto og honning.
Gammeldags æblekage.

Buffet.

Januar – Marts

Bagt kulmule med kærnemælkssauce og saltede hørfrø hertil marinerede agurker
Gravede okseinderlår med trøffelmayonnaise
3 timers bagt gris på spyd med asiatisk glasering og forårsløg
Stegt kalvecuvette
Oksemørbrad + 50
Rødvinssauce
Kålvariation med hasselnøddepesto
Glaserede rødbeder med plukket gedeost og timianolie
Cæsarsalat med croutons og friteret kapers
Saltbagte selleri med tahin creme og ristede sesam
Bagt kartoffelmos med parmesan
Panna cotta med vanilje og saltede flødekaramel
Gulerodskage med kanel og yuzo ostecreme

Buffet.

April – Juli

Bagt laks med honning og sesam
Asparges med serranoskinke, olivenolie og citron +15
Salat med marineret agurk, cherrytomater, rødløg og oliven samt feta og persille
Cæsarsalat med croutons
Cherrytomatsalat med basilikumspesto
Mormorsalat med ristede solsikkekerner og dressing på citron
Dry rub kylling med BBQ-dressing
Helstegt oksefilet
Oksemørbrad +50
Ristede kartofler med smør og krydderurter
Rødvinssauce
Vanilje panna cotta med jordbær coulis
Fyldig chokoladekage med legeret vaniljecreme

Buffet. 

August – Oktober

Koldrøget laks med marineret urtesalat og mild peberrod
Kartofler vendt i sød vinaigrette med radise og syltede rødløg
Pasta med pesto og semidried tomater
Saltbagte selleri med trøffelsmør sauce og hasselnødder
Bagte rodfrugter vendt i timian og hvidløg
Ovnstegte kyllingebryster med persille og citron
Helstegt oksefilet
Oksemørbrad +50
Timian sauce
Små skovbær tærter med legeret vaniljecreme og mørk chokolade
Hvid chokoladetærte med bær og hindbærsorbet samt spiselige blomster