Jazzbrunch

Bordserveret lune retter
Stegte pølser
Lun røræg med purløg og sprød bacon

Kolde retter fra buffet
Skinke med romanesco
Saltet og krydret okse med mandelvinaigrette
Croissanter med hønsesalat
Pico de galio med sesam og tørrede citron
Skyr med mango kompot og kokos mysli
Frugtsalat marineret i jordbærsaft med citronmelisse
Brie de moux og mellemlagret ost
Vafler med saltkaramel sauce og karamelliseret pistacie og hasselnødder
Ristede rugbrød og lyst brød med smør
Tomatsalat med mozzarella
Krustader med dildcreme og stenbiderrogn
Koldrøget laks med goma dressing
Grønt serveret i rygeostecreme med karseolie

Drikkevarer
Æble & appelsinjuice, kaffe & the, samt et gl. cava.

Jazzduoen spiller 4 x 35 minutter i tidsrummet 10.15-10.50 | 11.05-11.40 | 12.15-12.50 | 13.05-13.40.