Julefrokost på Bellahøjgaard

Afhold jeres julefrokost på Bellahøjgaard, en idyllisk perle kun 10 minutter fra det indre København.

Er 2022 året, hvor du ønsker at forkæle din familie eller kollegaer med en lidt anderledes julefrokostoplevelse, eller ønsker du stadig at holde traditionen tro med den gode klassiske julebuffet som vi kender den?
Bellahøjgaard tilbyder i år to forskellige julebuffeter, en klassisk julebuffet og en moderne fortolkning af den traditionsrige julebuffet.
Ligegyldigt hvilken buffet du vælger, lover vi at det vil dufte og smage af jul.
Arrangementet forgår i eget lokale med egen terrasse eller have.
Bellahøjgaards julefrokostarrangementer tilbydes både som privat- og firmaarrangementer i alle ugens dage fra d. 31. oktober til og med d. 18 december.

Klassisk julebuffet

4 timers julefrokostarrangement pris pr. kuvert fra kr. 448,-
(Minimum 20 personer)

Moderne fortolkning

4 timers julefrokostarrangement pris pr. kuvert fra kr. 498,-
(Minimum 20 personer)
Drikkevarer afregnes efter forbrug

Klassisk julebuffet

4 timers julefrokostarrangement pris pr. kuvert fra kr. 798,-
(Minimum 20 personer)
Inkl. Julebuffet, øl, sodavand og vin under middagen og kaffe/the buffet under desserten

Moderne fortolkning

4 timers julefrokostarrangement inkl. blødbar pris pr. kuvert fra kr. 848,-
(Minimum 20 personer)
Inkl. Julebuffet, øl, sodavand og vin under middagen og kaffe/the buffet under desserten

Bemærk at priserne er uden lokaleleje
Lokaleleje af vores Havesal eller Charlottesal kr. 2500,-
Lokaleleje af vores Renæssancesal eller Riddersal kr. 3500,-
Vi bestræber os på at gøre Deres arrangement så personligt som muligt, så hvis De har specielle ønsker til Deres arrangement, må De endelig sige til.

Klassisk julebuffet
4 timers julefrokostarrangement pris pr. kuvert fra kr. 448,-
(Minimum 20 personer)

Moderne fortolkning
4 timers julefrokostarrangement pris pr. kuvert fra kr. 498,-
(Minimum 20 personer)
Drikkevarer afregnes efter forbrug

Klassisk julebuffet
4 timers julefrokostarrangement pris pr. kuvert fra kr. 798,-
(Minimum 20 personer)
Inkl. Julebuffet, øl, sodavand og vin under middagen og kaffe/the buffet under desserten

Moderne fortolkning
4 timers julefrokostarrangement inkl. blødbar pris pr. kuvert fra kr. 848,-
(Minimum 20 personer)
Inkl. Julebuffet, øl, sodavand og vin under middagen og kaffe/the buffet under desserten

Bemærk at priserne er uden lokaleleje
Lokaleleje af vores Havesal eller Charlottesal kr. 2500,-
Lokaleleje af vores Renæssancesal eller Riddersal kr. 3500,-
Vi bestræber os på at gøre Deres arrangement så personligt som muligt, så hvis De har specielle ønsker til Deres arrangement, må De endelig sige til.

Se vores menu

Julebuffet

1. servering
Marinerede- samt kryddersild med syltede rødløg,
kapers og dild
Gravad laks med rævesovs
Håndpillede rejer og smilende æg.
Hertil cherrytomater og citron samt hjemmelavet
mayonnaise
Der vil stå hjemmelavet brød, rugbrød samt fedt og smør
på bordene

2. servering
Hjemmepanerede fiskefileter med grov remoulade, citron og dild
Klassisk hjemmelavet hønsesalat med sprødstegt bacon
Mørbrad a la creme
Lun leverpostej med ristet bacon, svampe og surt
Sprødstegt flæskesteg med henkogt rødkål
Hvide- samt brunede kartofler
Køkkenchefens julesauce
Grønkålssalat med vinaigrette, sprøde kerner og syltede tranebær
Bellahøjgaards julesalat med valnødder, appelsin og sprød rødkål.

3. servering
Udvalg af oste med kiks/knækbrød.
Hertil chutney og portvinssyltede nødder.
Husets risalamande med hjemmelavet kirsebærsovs

Julebuffet

1. servering
Marinerede- samt kryddersild.
Hertil karrysalat syltede rødløg, kapers og dild
Økologiske æg med håndpillede rejer.
Hertil cherrytomater samt hjemmelavet sennepsemulsion
Røget andebryst med kryddermayo samt appelsinkompot
Brombærgravad laks med dildcreme samt syltede økologiske tranebær, toppet med ærteskud
Hønsesalat på sennepsvinaigrette, svampe, springløg og crudité af syltet gulerod
Brødbuffet bestående af hjemmelavet brød, rugbrød, fedt samt koldt smør

2. servering
Bellahøjs julesalat med tranebær og valnødder
Grønkålssalat med vinaigrette, sprøde kerner og syltede tranebær
Hjemmepanerede fiskefileter med hjemmerørt grov remoulade, citroner og dild
Mørbrad a la creme lavet på økologiske svampe fra Skyttegården
Flæskesteg med marineret ristet rødkål
Lammerulle på bund af karamelliseret selleripuré,
toppet med urter
Kalvemedister med hvide samt brunede kartofler
Køkkenchefens julesauce

3. servering
Udvalg af oste med hjemmelavet knækbrød og tilbehør
Risalamande på økologisk fløde. Hertil kirsebærsauce
tilsmagt med Amarena kirsebær