Konfirmation eller nonfirmation

Hold din konfirmation på Bellahøjgaard, en unik perle med udsigt til København

På Bellahøjgaard tilbyder vi smukke lokaler med plads optil 200 spisende gæster. Alle lokalerne er indrettet med respekt for den gamle bygning, men tilbyder alle forskellige tone og stil som sammen skaber den eventyrlige atmosfære og stemning på Bellahøjgaard. Alle lokaler har udgang til egen terrasse med udsigt over København, udover Havesalen der har sin egen flotte idylliske have der er omringet af den smukke natur fra parken, og dermed er mere privat og indrammet. Opdækningen er klassisk med hvide duge, stofservietter, levende lys og blomsterdekoration efter eget farvevalg.

Konfirmation eller nonfirmation

Konfirmation er en af de helt specielle dage som kun skal huskes og tænkes tilbage på, som en vellykket og uforglemmelig dag. Velsmagende mad, godt værtskab og nærvær er essensen for os på Bellahøjgaard, derfor er vi det helt rette sted til afholdelse af jeres konfirmationsarrangement. Tag os med i planlægningen og lad os sammen skabe en personlig fest som I sent vil glemme.

5 timers arrangement pris pr. kuvert fra
kr. 598,- (Minimum 20 personer)

Drikkevarer afregnes efter forbrug.

5 timers arrangement pris pr. kuvert fra
kr. 998,- (Minimum 20 personer)

Inkl. Velkomstdrink og snack, menu og vine, kaffe, sødt samt efterfølgende blød bar.

7 timers arrangement pris pr. kuvert fra
kr.1198,- (Minimum 20 personer)

Inkl. Velkomstdrink og snack, menu og vine, kaffe, sødt samt efterfølgende blød bar.

 

Drikkevarer prislisteTryk her

VinkortTryk her

Arrangementet består af:

  • Velkomstdrink
  • Vinmenu til maden
  • Is vand
  • Kaffe/The med sødt
  • Blød bar
  • Blomsterdekorationer
  • Opdækning med hvide duge, servietter og lys.

Bemærk at priserne er uden lokaleleje. Lokaleleje af vores sale kr. 2500,-

Konfirmation eller nonfirmation

Konfirmation er en af de helt specielle dage som kun skal huskes og tænkes tilbage på, som en vellykket og uforglemmelig dag. Velsmagende mad, godt værtskab og nærvær er essensen for os på Bellahøjgaard, derfor er vi det helt rette sted til afholdelse af jeres konfirmationsarrangement. Tag os med i planlægningen og lad os sammen skabe en personlig fest som I sent vil glemme.

5 timers arrangement pris pr. kuvert fra
kr. 598,- (Minimum 20 personer)

Drikkevarer afregnes efter forbrug.

5 timers arrangement pris pr. kuvert fra
kr. 998,- (Minimum 20 personer)

Inkl. Velkomstdrink og snack, menu og vine, kaffe, sødt samt efterfølgende blød bar.

7 timers arrangement pris pr. kuvert fra
kr.1198,- (Minimum 20 personer)

Inkl. Velkomstdrink og snack, menu og vine, kaffe, sødt samt efterfølgende blød bar.

 

Arrangementet består af:

  • Velkomstdrink
  • Vinmenu til maden
  • Is vand
  • Kaffe/The med sødt
  • Blød bar
  • Blomsterdekorationer
  • Opdækning med hvide duge, servietter og lys.

Bemærk at priserne er uden lokaleleje. Lokaleleje af vores sale kr. 2500,-

Se vores menu

Klassisk Dansk buffet

Første servering
Marinerede sild med løg og kapers.
Karrysild med rødløg og æg.
Grønlandske fjordrejer med citron og mayonnaise.
Norsk gravet laks hertil rævesauce.
Panerede stegte rødspættefileter med citron og remoulade.
Lyst brød, rugbrød samt smør og fedt.

Anden servering
Hønsesalat med svampe og sprødstegt bacon.
Flæskesteg med marineret rødkål.
Frikadeller med surt og skysauce.
Lun leverpostej med champignon og bacon.

Tredje servering
Udvalg af franske og danske oste med kompot af frugt
Samt pesto og honning.
Gammeldags æblekage.

3-retters menu.
Januar – April

Forret
Blomkålssuppe med saltmandler og crudité af blomkål samt mandelolie.
Rimmet torsk, kærnemælk sauce med dild og ørredrogn samt æbletern.
Carpaccio af okseinderlår med marineret salat og trøffelmayonnaise.
Der serveres hjemmebagt brød og pisket brunet smør til forretten.

Hovedret
Vælg imellem følgende kød til hovedret:

Bryst af Fransk kylling, kalvecuvette eller lammeculotte.
Hertil serveres sæsonens garniture og rødvinssauce samt stegte kartofler.

Ost eller Dessert
Trøffelbrie de moux med knækbrød.
Oste tallerken med 3 slags Europæiske oste med garniture.
Brownie med vaniljecreme og brombær og hvid chokolade.
Panna cotta med passionsfrugt.

3-retters menu.
Maj – August

Forret
Svamperisotto med østershatte, marksvampe, syltede skalotteløg og parmesan.
Stegt tun med radise/kålsalat vendt med sesam vinaigrette og ristede sesam.
Stegte hvide asparges med skinke og lun sauce på gammelt knas (Arla Unika ost).
Der serveres hjemmebagt brød og pisket brunet smør til forretten.

Hovedret
Vælg imellem følgende kød til hovedret:

 Bryst af Fransk kylling, kalvecuvette eller lammeculotte.
Hertil serveres sæsonens garniture og rødvinssauce samt stegte kartofler.

Ost eller dessert
Trøffelbrie de moux med knækbrød.
Oste tallerken af 3 slags Europæiske oste med garniture.
Bagte frugter med legeret vaniljecreme og crumble på muscovado og marcipan.
Trifli med rødgrød og flødeskum.
Bagte rabarber med hvid chokoladecreme og karamelliseret brød.

3-retters menu.
September – December

Forret
Jordskokkesuppe med syltede jordskokker samt karseolie.
Svampebrioche med kantareller og marksvampe.
Stegt laks med daikon/urterulle samt lun vinaigrette på brunet smør og soya.
Der serveres hjemmebagt brød og pisket brunet smør til forretten.

Hovedret
Sæsonens bagte fisk med grillet rødbeder og sauce på tør ost og persille.
Stegt andebryst med hasselnøddecreme, røget mandler og kålblade samt pure af selleri.
Oksefilet med sauce bearnaise og pommes frites, samt salat med saltmandler, skalotteløg og røget vinaigrette.

Oste eller dessert
Trøffelbrie de moux med knækbrød eller oste tallerken med 3 slags oste.
Arme ridder på brioche med sirup og vaniljeis.
Kirsebærmousse med kompot af solbær og revet Tonkabønne.
Karamelcheesecake på sablebund og æbler.

Konfirmationsbuffet

Bagt laks med crudité af farvede gulerødder samt dressing på ristede sesam
Serranoskinke med romanesco creme
Hjemmebagt brød og pisket brunet smør
Dry rub kylling med paprika, chili med coleslaw
Rosa stegt oksefilet & rødvinssauce på oksefond
Cæsarsalat med croutons og revet parmesan
Cherrytomatsalat med pesto og rødløg
Kartoffelsalat med persille, løg, kapers, radiser, og agurker i tern
Gratineret kartoffelmos med parmesan
Vaniljefromage med jordbærgele
Chokoladebrownie med hasselnødder.

Tilkøbs forretter til konfirmationsbuffet

Hummerbisque med sæsongrønt og røget olie
kr. 85,-

Rørt laksetatar med avocadocreme, syltede rødløg og puffede nudler
kr. 85,-

Varmrøget laks med marineret urtesalat og sort mayo med hvidløg
kr. 69,-

Vitello tonnato med friteret kapers, marineret salat og tun sauce
kr. 75,-

Carpaccio med marineret salat og trøffelmayo og saltede hasselnødder
kr. 69,-