Konfirmation eller nonfirmation

Hold din konfirmation på Bellahøjgaard, en unik perle med udsigt til København

På Bellahøjgaard tilbyder vi smukke lokaler med plads optil 200 spisende gæster. Alle lokalerne er indrettet med respekt for den gamle bygning, men tilbyder alle forskellige tone og stil som sammen skaber den eventyrlige atmosfære og stemning på Bellahøjgaard. Alle lokaler har udgang til egen terrasse med udsigt over København, udover Havesalen der har sin egen flotte idylliske have der er omringet af den smukke natur fra parken, og dermed er mere privat og indrammet. Opdækningen er klassisk med hvide duge, stofservietter, levende lys og blomsterdekoration efter eget farvevalg.

Konfirmation eller nonfirmation

Konfirmation er en af de helt specielle dage som kun skal huskes og tænkes tilbage på, som en vellykket og uforglemmelig dag. Velsmagende mad, godt værtskab og nærvær er essensen for os på Bellahøjgaard, derfor er vi det helt rette sted til afholdelse af jeres konfirmationsarrangement. Tag os med i planlægningen og lad os sammen skabe en personlig fest som I sent vil glemme.

5 timers arrangement pris pr. kuvert fra
kr. 598,- (Minimum 20 personer)

Drikkevarer afregnes efter forbrug.

5 timers arrangement pris pr. kuvert fra
kr. 998,- (Minimum 20 personer)

Inkl. Velkomstdrink og snack, menu og vine, kaffe, sødt samt efterfølgende blød bar.

7 timers arrangement pris pr. kuvert fra
kr.1198,- (Minimum 20 personer)

Inkl. Velkomstdrink og snack, menu og vine, kaffe, sødt samt efterfølgende blød bar.

 

Drikkevarer prislisteTryk her

VinkortTryk her

Arrangementet består af:

  • Velkomstdrink
  • Vinmenu til maden
  • Is vand
  • Kaffe/The med sødt
  • Blød bar
  • Blomsterdekorationer
  • Opdækning med hvide duge, servietter og lys.

Bemærk at priserne er uden lokaleleje. Lokaleleje af vores sale kr. 2500,-

Konfirmation eller nonfirmation

Konfirmation er en af de helt specielle dage som kun skal huskes og tænkes tilbage på, som en vellykket og uforglemmelig dag. Velsmagende mad, godt værtskab og nærvær er essensen for os på Bellahøjgaard, derfor er vi det helt rette sted til afholdelse af jeres konfirmationsarrangement. Tag os med i planlægningen og lad os sammen skabe en personlig fest som I sent vil glemme.

5 timers arrangement pris pr. kuvert fra
kr. 598,- (Minimum 20 personer)

Drikkevarer afregnes efter forbrug.

5 timers arrangement pris pr. kuvert fra
kr. 998,- (Minimum 20 personer)

Inkl. Velkomstdrink og snack, menu og vine, kaffe, sødt samt efterfølgende blød bar.

7 timers arrangement pris pr. kuvert fra
kr.1198,- (Minimum 20 personer)

Inkl. Velkomstdrink og snack, menu og vine, kaffe, sødt samt efterfølgende blød bar.

 

Arrangementet består af:

  • Velkomstdrink
  • Vinmenu til maden
  • Is vand
  • Kaffe/The med sødt
  • Blød bar
  • Blomsterdekorationer
  • Opdækning med hvide duge, servietter og lys.

Bemærk at priserne er uden lokaleleje. Lokaleleje af vores sale kr. 2500,-

Se vores menu

Klassisk Dansk buffet

Første servering
Marinerede sild med løg og kapers.
Karrysild med rødløg og æg.
Grønlandske fjordrejer med citron og mayonnaise.
Norsk gravet laks hertil rævesauce.
Panerede stegte rødspættefileter med citron og remoulade.
Lyst brød, rugbrød samt smør og fedt.

Anden servering
Hønsesalat med svampe og sprødstegt bacon.
Flæskesteg med marineret rødkål.
Frikadeller med surt og skysauce.
Lun leverpostej med champignon og bacon.

Tredje servering
Udvalg af franske og danske oste med kompot af frugt
Samt pesto og honning.
Gammeldags æblekage.

3-retters menu.
Januar – Marts

Forret
Gravede okse med løvstikkecreme, sprøde kartoffelchips og syltede sennepskorn med rosenpeber

Carpaccio af saltbagt selleri med tahincreme, friteret kapers og saltede hasselnødder
Stenbiderrogn serveret med karamelliseret citron, creme fraiche, rødløg og ristet brød +15
Stegt tun med svampegele og pakchoi salat vendt med sesam +15
Der serveres hjemmebagt brød og pisket brunet smør til forretten.

Hovedret
Vælg imellem følgende kød til hovedret:

Helstegt lammeculotte, bagt græskar pure, glaseret gulerod hertil ristede kartofler samt rødvinssauce
Kalvefilet med variation af beder, hvidløgsglace og ristede kartofler
Oksemørbrad +50
Bagt torsk med pure, løgskaller og græskar samt fume med rogn
Stegt kylling ballotine med kraftig hønsesky, purløg, saltede hasselnødder, stegt blomkål og ristede kartofler

Ost eller Dessert
Mørk chokoladeganache serveret med brombær, estragon og krystalliseret chokolade

Pistacie mazarin med hvid chokolade cremoux
Hvid chokolade marcipanfromage serveret med karamelliseret pistacie og hasselnødder samt spiselige blomster
Sæsonens bagte frugter med marcipancrumble og legeret vanilje creme
3 slags oste med garniture
6 slags oste med garniture + 80

3-retters menu.
April – Juli

Forret
Vesterhavstatar med muslinger og kulmule vendt i dildolie og citron, syltede fennikel, rugbrøds crumble, radiser

Vitello tonnato med kapers samt marineret salat
Friteret kartoffelkroketter med baconfyld toppet med dijonnaise og serranoskinke
Hvide asparges med pillede rejer og hollandaise +30
Der serveres hjemmebagt brød og pisket brunet smør til forretten

Hovedret
Vælg imellem følgende kød til hovedret:

Peberbøf af oksefilet med haricoverts vendt med syltede rødløg og saltede mandler, hertil ristede kartofler og pebersauce
Oksemørbrad +50
Senneps paneret lammekrone, serveret med confiteret hvidløgspure, stegte forårsløg og timian/citron sauce
Bagt torsk med pure, løgskaller, og ærter samt fume med rogn
Bellahøjgårds Surf n Turf, oksemørbrad serveret med hummerstykker samt kraftig okseglace, marineret salat og kartoffelpure med purløg +140

Ost eller dessert
Ananas fromage med kokos sne og syltede ananas

Æble tarte tatin med vaniljeis
Hvid chokolade panna cotta med jordbærgele
Cheesecake på sablebund med hyldeblomstgele og spiselige blomster
3 slags oste med garniture
6 slags oste med garniture + 80

3-retters menu.
August – Oktober

Forret
Laksetatar af koldrøget og fersk laks med tørrede citron, skalotteløg og dild samt dijonnaise

Oksecarpaccio med marineret salat vendt i hyldeblomst vinaigrette og semidried tomater og tørrede oliven
Svampe consommé med stegte bøgehatte og purløgsolie
Torsk ved 42 grader serveret med sauce lavet på jomfruhummer samt jordskokker +35
Der serveres hjemmebagt brød og pisket brunet smør til forretten.

Hovedret
Vælg imellem følgende kød til hovedret:

Stegt oksefilet med marineret græskarbånd, røget blomkålspure og kartoffelrøsti med persille
Oksemørbrad +50
Bagt laks med hollandaise serveret grønne asparges og ærter hertil ristede kartofler
Ribeye bearnaise med pommes frites og salat vinaigrette
Stegt kylling ballotine med kraftig hønsesky, purløg, saltede hasselnødder og stegt blomkål

Oste eller dessert
Chokoladebund med passionsfrugtmousse og chokoladeflager

Jordbær vendt i hyldeblomstgele serveret på arme ridder med citrus urter og hvidchokolade
Rabarbertrifli med hvid chokoladecreme og sukkerrasp
Fransk citrontærte med kompot at citrusfrugter og brændt marengs
3 slags oste med garniture
6 slags oste med garniture + 80

Konfirmationsbuffet

Seranoskinke med romanesco creme
Friteret kartoffelkroketter med bagt hvid fisk og sauce tatar med citroner
Koldrøget laks med urtecreme
Cherrytomatsalat med syltede rødløg og sød vinaigrette samt mozzarella
Pasta pesto
Fløde kartofler
Kylling supreme bryst med friske urter
Helstegt oksefilet
Oksemørbrad +50
Rødvinssauce
Jordbærmazarinkage med jordbærgele
Fyldig chokoladekage med legeret vaniljecreme

Tilkøbs forretter til konfirmationsbuffet

Hummerbisque med sæsongrønt og røget olie
kr. 85,-

Rørt laksetatar med avocadocreme, syltede rødløg og puffede nudler
kr. 85,-

Varmrøget laks med marineret urtesalat og sort mayo med hvidløg
kr. 69,-

Vitello tonnato med friteret kapers, marineret salat og tun sauce
kr. 75,-

Carpaccio med marineret salat og trøffelmayo og saltede hasselnødder
kr. 69,-