Frokost
Nyd en frokost i smukke omgivelser
På Bellahøjgaard tilbyder vi smukke lokaler med plads fra 20 til 200 gæster. Alle lokalerne er indrettet med respekt for den gamle bygning, men tilbyder alle forskellige tone og stil som sammen skaber den eventyrlige atmosfære og stemning på Bellahøjgaard. Alle lokaler har udgang til egen terrasse med udsigt over København, udover Havesalen der har sin egen flotte idylliske have der er omringet af den smukke natur fra parken, og dermed er mere privat og indrammet. Opdækningen er klassisk med hvide duge, stofservietter, levende lys og blomsterdekoration efter eget farvevalg.
Frokost på Bellahøjgaard
På Bellahøjgaard er god service og fantastisk mad i højsædet. Køkkenet er dansk/fransk inspireret med et personligt twist på sæsonens råvarer, og vil derfor variere alt efter sæson. Køkkenchefen har på forhånd lavet en velsmagende sammensætning af disse menuer, men har De specielle ønsker til deres arrangement eller menu er dette også muligt.
5 timers arrangement pris pr. kuvert fra 748,- (Minimum 20 personer)
Drikkevarer afregnes efter forbrug.
5 timers arrangement pris pr. kuvert fra 1098,- (Minimum 20 personer)
Inkl. Velkomstdrink og hjemmelavet snacks, menu og vine, kaffe/the buffet med hjemmelavet sødt, samt efterfølgende blød bar.
7 timers arrangement pris pr. kuvert fra 948,- (Minimum 20 personer)
Drikkevarer afregnes efter forbrug.
7 timers arrangement pris pr. kuvert fra kr.1298,- (Minimum 20 personer)
Inkl. Velkomstdrink og hjemmelavet snacks, menu og vine, kaffe/the buffet med hjemmelavet sødt, samt efterfølgende blød bar.
Drikkevarer prisliste – Tryk her
Vinkort – Tryk her
Arrangementet består af
- Velkomstdrink
- Vinmenu til maden
- Is vand
- Kaffe/The med sødt
- Blød bar
- Blomsterdekorationer
- Opdækning med hvide duge, servietter og lys.
Vi bestræber os på og gøre deres arrangement så personligt som muligt, så har de specielle ønsker til deres arrangement må de endelig sige til.
Bemærk priserne er uden lokaleleje
Lokaleleje af vores Havesal eller Charlottesal kr. 2500,-
Lokaleleje af vores Renæssancesal eller Riddersal kr. 3500,-
Lokalelejen dækker over duge, stofservietter, stearinlys, blomster på bordene, isvand, rengøring, opvasker og opdækning / oppyntning.
Der betales ikke ekstra service charge på medbragt slik, chips eller kage til vores arrangementer.
Frokost på Bellahøjgaard
På Bellahøjgaard er god service og fantastisk mad i højsædet. Køkkenet er dansk/fransk inspireret med et personligt twist på sæsonens råvarer, og vil derfor variere alt efter sæson. Køkkenchefen har på forhånd lavet en velsmagende sammensætning af disse menuer, men har De specielle ønsker til deres arrangement eller menu er dette også muligt.
5 timers arrangement pris pr. kuvert fra 748,- (Minimum 20 personer)
Drikkevarer afregnes efter forbrug.
5 timers arrangement pris pr. kuvert fra 1098,- (Minimum 20 personer)
Inkl. Velkomstdrink og hjemmelavet snacks, menu og vine, kaffe/the buffet med hjemmelavet sødt, samt efterfølgende blød bar.
7 timers arrangement pris pr. kuvert fra 948,- (Minimum 20 personer)
Drikkevarer afregnes efter forbrug.
7 timers arrangement pris pr. kuvert fra kr.1298,- (Minimum 20 personer)
Inkl. Velkomstdrink og hjemmelavet snacks, menu og vine, kaffe/the buffet med hjemmelavet sødt, samt efterfølgende blød bar.
Arrangementet består af
- Velkomstdrink
- Vinmenu til maden
- Is vand
- Kaffe/The med sødt
- Blød bar
- Blomsterdekorationer
- Opdækning med hvide duge, servietter og lys.
Vi bestræber os på og gøre deres arrangement så personligt som muligt, så har de specielle ønsker til deres arrangement må de endelig sige til.
Bemærk Priserne er uden lokaleleje
Lokaleleje af vores Havesal eller Charlottesal kr. 2500,-
Lokaleleje af vores Renæssancesal eller Riddersal kr. 3500,-
Se vores menu
Klassisk Dansk buffet
Første servering
Marinerede sild med løg og kapers.
Karrysild med rødløg og æg.
Grønlandske fjordrejer med citron og mayonnaise.
Norsk gravet laks hertil rævesauce.
Panerede stegte rødspættefileter med citron og remoulade.
Lyst brød, rugbrød samt smør og fedt.
Anden servering
Hønsesalat med svampe og sprødstegt bacon.
Flæskesteg med marineret rødkål.
Frikadeller med surt og skysauce.
Lun leverpostej med champignon og bacon.
Tredje servering
Udvalg af franske og danske oste med kompot af frugt
Samt pesto og honning.
Gammeldags æblekage.
Helårs buffet.
Dampet mørksej med spidskålspuré, kompot af hyben og bacon, toppet med urter
Røget andebryst med krydderurteemulsion, syltede tranebær, rucola og saltede kerner
Salat med variation af spidskål, hjemmelavet urtepesto, sæsonens grillet grønt, saltede mandler og ærteskud
Bulgursalat med frisk melon, fetaost og cognac syltede bøgehatte, vendt i sennepsvinaigrette og toppet med friske urter
Husets mixsalat på spæde blade med sprøde danske kerner. Hertil en kold krydderurtedressing tilsmagt med saltet citron
Rosa stegt oksefilet med sprødt krølfedt toppet urter (opgradering til oksemørbrad +50,- pr. kuvert)
Kalkuncuvette på bund af puré og bagt selleri.
Variation af økologiske Søris gulerødder (puré, bagt, sprøde)
Cremet løvstikkesauce
Smørristede kartofler vendt i urter og muskat
Der serveres to slags hjemmebagt brød og koldt smør til buffeten
Bellahøjgaards trifli med karamelliseret æblecreme, Grand Marnier kompot af bær, havreknas og syrnet creme
Chokoladebrud med brændt hvid chokolademousse, knas på puffede ris, saltkaramel og sæsonens friske eller syltede bær
Tilkøbs forretter:
Hummerrulle på hvid fisk.
Serveres på bund af karamelliseret blomkålspuré, crudité af fennikel og toppet med urter
kr. 95,- pr. kuvert
Sennepsgravad okse med løvstikkeemulsion, spæde salatblade, hjemmesyltede danske hyben og gammel knas ost samt urter
kr. 85,- pr. kuvert
Kroketter på vildt med svampepuré, cognac syltede bøgehatte, toppet med rucola
kr. 95,- pr. kuvert
Cremet perlebyg med et mix af økologiske skovsvampe og hjemmesyltet græskar
kr. 85,- pr. kuvert
Klassisk vitello tonnato
kr. 85,- pr. kuvert
Sommerbuffet.
Rillette på mørksej vendt med økologisk cremefraiche, frisk æble, syltede danske hyben, toppet med urter
Stegt carpaccio med trøffelmayo, crudité af fennikel og gammelt knas
Salat med variation af spidskål, hjemmelavet urtepesto, grillet grønt samt saltede mandler og ærteskud
Bulgursalat med frisk melon, fetaost og syltede løg vendt i sennepsvinaigrette, toppet med friske urter
Klassisk mixsalat på spæde blade og sprøde kerner. Hertil en kold krydderurtedressing tilsmagt med estragon
Rosa stegt oksefilet med sprødt krølfedt (opgradering til oksemørbrad +50 pr, – kuvert)
Kalkuncuvette med bagt selleri
Variation af økologiske Søris gulerødder (puré, bagt, sprøde)
Cremet løvstikkesauce
Smørristede nye kartofler vendt i urter
Der serveres to slags hjemmebagt brød og koldt smør på buffeten
Bellahøjgaards sommer trifli med bærkompot, havreknas samt hvid chokolade
Fyldig chokoladekage med saltkaramel og syrnet vaniljecreme
Tilkøbs forretter
Hummerrulle på hvid fisk.
Serveres på bund af karamelliseret blomkålspuré, crudité af fennikel og toppet med urter
kr. 95,- pr. kuvert
Sennepsgravad okse med løvstikkeemulsion, spæde salatblade, hjemmesyltede danske hyben og gammel knas ost samt urter
kr. 85,- pr. kuvert
Kroketter på vildt med svampepuré, cognac syltede bøgehatte, toppet med rucola
kr. 95,- pr. kuvert
Cremet perlebyg med et mix af økologiske skovsvampe og hjemmesyltet græskar
kr. 85,- pr. kuvert
Klassisk vitello tonnato
kr. 85,- pr. kuvert
Vinterbuffet.
Som sharing på bordene
Karamelliseret blomkålspuré, rodfrugtechips og grøn olie
Sennepsgravad okse med løvstikkeemulsion, gammelknas og karse
Kroket på vildt, svampepuré, syltede rødløg og urter
På buffet
Grillet oksetyksteg, variation af gulerødder toppet med urter
Krydderstegt kalkuncuvette, bagt selleri og syltede rødløg
Små stegte kartofler med citron
Cremet timiansky
Variation af spidskål, vinaigrette og sprøde kerner
Cremet broccolisalat med sprød bacon
Husets salat med urtepesto og røget mandler
Der serveres to slags hjemmebagt brød og koldt smør på buffeten
Dessert på buffet
Pisket karamel panna cotta med syltede skovbær og sprødchokolade
Æblegrød med havreknas og hvid chokoladecreme
Tilkøbs forretter
Hummerrulle på hvid fisk.
Serveres på bund af karamelliseret blomkålspuré, crudité af fennikel og toppet med urter
kr. 95,- pr. kuvert
Sennepsgravad okse med løvstikkeemulsion, spæde salatblade, hjemmesyltede danske hyben og gammel knas ost samt urter
kr. 85,- pr. kuvert
Kroketter på vildt med svampepuré, cognac syltede bøgehatte, toppet med rucola
kr. 95,- pr. kuvert
Cremet perlebyg med et mix af økologiske skovsvampe og hjemmesyltet græskar
kr. 85,- pr. kuvert
Klassisk vitello tonnato
kr. 85,- pr. kuvert