Dining Week

Dining Week uge 42

Dining Week er ikke bare en fejring af gastronomi – det er også en mulighed for, for at opleve unikke steder. På Bellahøjgaard ser vi derfor frem til at åbne dørene og byde dig indenfor i vores historiske rammer.

Vi er stolte af traditionen med at deltage i Dining Week – et højdepunkt på året, som vi glæder os til hver gang. Som gæst får du mulighed for at opleve vores charmerende gård, hvor historien sidder i væggene og stemningen gør aftenen helt unik.

I de smukke omgivelser serverer vi en lækker 5-retters menu, skabt til at forkæle dine sanser og vække din nysgerrighed.

Dining Week starter den 10. oktober, og vi glæder os til at byde dig varmt velkommen – både til bordet og indenfor i vores historiske univers.

Du kan se menuen HER

Du kan booke din reservation HER 

Menuerne

Første servering

Rødbedetatar med avocadosalsa, syltede rødløg og puffede risnudler toppet med purløgsolie.

Anden servering

Tomatsuppe med grøn pesto og urteolie.
Der serveres hjemmelavet brød & smør til første- og anden servering.

Tredje servering

Ravioli med ricotta og svampe serveret med citronemulsion og balsamicocreme.

Fjerde servering

Kikærtebøf serveret med knoldselleripuré og forårsløg hertil Pommes Anna samt grønsags velouté.

Femte servering

Mørk chokoladekage serveret med vaniljecreme og skovbærcoulis.

Pris pr. kuvert 350,- +billetgebyr 26,-

Hvidvin

1.gl Venta La Vega, Adaras Lluvia, Organic, Spanien 2023.

1.gl Chardonnay, 2024 Frankrig, Pays d’Oc, Gorgée de Soleil.

Rødvin

1.gl. GORGÉE DE SOLEIL, Pinot Noir. Frankrig, Pays d’Oc 2023.

1.gl. Tommasi Ripasso Valpolicella – Il Sestante, 2021, Italien.

Dessertvin

1. gl. M. Chapoutier, Banyels 2021, Frankrig Languedoc-Roussillon.

Pris pr. vinmenu 425,-