Firmafest på Bellahøjgaard

Smukke lokaler med plads optil 200 spisende gæster.

På Bellahøjgaard er lokalerne nøje indrettet med respekt for den gamle bygnings charme og historie og rummer alt fra mindre intime selskaber til større festligheder.
Gården er omgivet af parkens frodige natur og byder samtidig på den mest fortryllende udsigt over København, der vil skabe en perfekt kulisse til jeres fest.

Smukke omgivelser, mad i særklasse og værtskab på højniveau.

Lad Bellahøjgaard danne rammerne for jeres næste firmafest og vi vil forsikrer jer for en uforglemmelig aften. Vores historiske kulisse skaber ikke kun et smukt baggrundsbillede, men en helt unik stemning for enhver lejlighed. Men når I vælger Bellahøjgaard, så får I ikke blot en smuk herregård og en idyllisk beliggenhed – I får også et dedikeret team som er med jer i planlægningen og sikre, at jeres arrangement bliver som ønsket.

Vores kokke vil forkæle jer med en velsmagende menu som vil give jer en skøn madoplevelse. Ønsker I selv at sætte et personligt præg på arrangementet, vil vi så vidt det er muligt, imødekomme disse ønsker både i forhold til menuen og selve arrangementet.

Lad os sammen planlægge den perfekte firmafest med udgangspunkt i netop jeres ønsker til, hvordan arrangementet skal sammensættes.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.