Dining Week

Dining Week uge 7

Er du en madentusiast, der elsker at udforske spændende og unikke venues?

Bellahøjgaard er en historisk og stemningsfuld gård, som til daglig fungerer som eksklusivt selskabs- og møde venue. Dining Week giver dig en særlig mulighed for, at opleve vores charmerende omgivelser og den helt særlige atmosfære som gården har at byde på.

Som gæst kan du se frem til at nyde en udsøgt 5-retters menu, der forkæler dine smagsløg og giver dig et indblik i vores passionerede køkken. Middagen serveres i vores Riddersal, der med sine historiske detaljer og varme stemning danner den perfekte ramme om en mindeværdig aften.

Vi åbner dørene den 7. februar og glæder os til at byde dig hjerteligt velkommen!

Du kan se menuen HER
Bestil dine billetter HER

Menuerne

Første servering

Cremet gulerodssuppe toppet med citron creme fraiche, grøn olie og urter.

Anden servering

Langtidsbagt selleri serveret med stuvet spinat, tomatsky og urter.
Der serveres hjemmelavet brød & smør til første- og anden servering.

Tredje servering

Fyldt vol au vent med svampe a la creme toppet med ristede kantareller, balsamicocreme og urter.

Fjerde servering

Perlebyg i tomatsauce med grillet squash, babyspinat og små tomater.

Femte servering

Skovbærtærte med vaniljecreme, saltkaramel, nøddekrokant og skovsyre.

Pris pr. kuvert 350,-
+billetgebyr 26,-

Hvidvin:

1.gl Wildeberg, Wild House – Sauvignon Blanc 2023

1.gl Green Soul, Riesling – Organic 2023

Rødvin:

1.gl. Gorgée De Soleil, Pinot Noir 2023

1.gl Corte Loto, Appassimento – Edizione Limitata 2023

Dessertvin:

1. gl. Pineau des Charentes, Pineau Des Charentes – Blanc

Pris pr. vinmenu 445,-