Dining Week

Dining Week uge 42

Er du en passioneret madelsker der altid er på udkig efter nye og spændende smagsoplevelser?

På Bellahøjgaard er vi stolte af vores tradition med at deltage i Dining Week– en begivenhed, vi glæder os til hvert år.

Som vores gæst får du en enestående chance for at opleve vores charmerende gård og nyde en uforglemmelig aften. Vi præsenterer en eksklusiv 5-retters menu, der vil forkæle dine smagsløg og skabe en helt særlig atmosfære.

Dining Week begynder den 11. oktober, og vi glæder os til at byde dig hjerteligt velkommen!

Du kan se menuen HER
Du kan booke din reservation HER

Menuerne

Første servering

Gulerodssuppe med gulerodschips og persilleolie toppet med urter.

Anden servering

Capresesalat med små tomater og tofu serveret med pesto og balsamico creme.
Der serveres hjemmelavet brød & smør til første- og anden servering.

Tredje servering

Smørstegt ravioli med svampe og trøffel serveret med ristede kapers og salvie.

Fjerde servering

Svamperisotto med babyspinat. Toppet med urter og røget mandelcrunch.

Femte servering

Rabarbermazarin serveret med skovbærcoulis og vaniljecreme.

Pris pr. kuvert 350,-
+billetgebyr 26,-

Hvidvin:

1 gl. Pete´s Pure, Chardonnay 2021

1 gl. Zenato, Pinot Grigio delle Venezie 2023 Italien, Veneto.

Rødvin:

1 gl. Alasia, Piemonte Barbera 2023.

1 gl. Francis Ford Coppola Winery, Rosso & Bianco- Cabernet Sauvignon 2021.

Dessertvin:

1 gl. Banyels, Croix, Frankrig, Languedoc-Roussillon.

Pris pr. vinmenu 425,-