Dining Week

Dining Week uge 7

Er du en sand madelsker, der altid er på jagt efter nye og spændende smagsoplevelser?

På Bellahøjgaard har vi en fast tradition med at være en del af Dining Week i uge 7, en uge, vi altid ser frem til.

Som vores gæst får du en enestående mulighed for at opleve vores fortryllende sted og nyde en helt fantastisk middag. Denne aften kan du se frem til en 5-retters menu, der vil fortrylle dine smagsløg og skabe en stemning, der er helt ud over det sædvanlige.

Dørene åbnes til Dining Week fra den 9. februar. Vi ser frem til at byde dig hjerteligt velkommen!

Du kan se menuen HER
Du kan booke din reservation HER

Menuerne

Første servering

Potage Parmentier med ristede kantareller og rosmarinolie.

Anden servering

Rødbedetatar med rygeostcreme, rugbrødschips, karse og purløgsolie.
Der serveres hjemmelavet brød & smør til første- og anden servering.

Tredje servering

Quiche med karamelliseret løg, mascarponecreme, syltede bøgehatte, pinjekerner og hybenkompot.

Fjerde servering

Saltet selleribøf serveret med gulerodspuré, smørstegt pastinak og Pommes Anna, hertil safransauce.

Femte servering

Gateau Marcel med saltkaramel og skovbærcoulis.

Pris pr. kuvert 350,-
+billetgebyr 26,-

inkl. 750 ml. S.Pellegrino pr. to personer

Hvidvin

1.gl La Grande Colombe, Chardonnay – Vieilles Vignes 2022

1.gl De Chansac, Sauvignon Blanc/Colombard 2022

Rødvin

1.gl. Pete’s Pure, Pinot Noir 2022

1.gl Corto Loto, Appassimento – Edizione Limitata 2021

Portvin

1. gl. Warre’s, Den Kongelige Livgardes Port

Pris pr. vinmenu 345,-