Dining Week

Dining Week på Bellahøjgaard

Traditionen tro deltager Bellahøjgaard endnu en gang i Nordens største restaurantfestival Dining Week.
I kan se frem til en hyggelig og smagsrig aften på gården.
Her vil køkkenet byde på en lækker 3-retters menu, hvor bæredygtighed og sæsonens lokale råvarer er i fokus.
Vi åbner dørene til Dining Week d.10. februar.
Vi glæder os til, at byde jer velkommen.

I kan booke jeres reservation her

Menuerne

Forret

Udbagt jordskokke med økologisk rygeostcreme samt løvstikkemarineret grønkål toppet med
syltede danske hyben og krydderurter.
Hertil to slags hjemmelavet brød med smør og dip.

Hovedret
Braiseret svinebryst med jordskokkepuré, karamelliseret perleløg, økologiske østershatte hertil
Pommes Duchesse og kirsebærglace.

Dessert
Bellahøjgaards trifli af henkogte bær med hvid chokolade ganache og hjemmelavet nøddekrokant,
toppet med frisk mynte.

Pris pr. kuvert 250,-
+billetgebyr 26,-
inkl. 750 ml. S.Pellegrino pr. to personer

Forret

Udbagt jordskokke med økologisk rygeostcreme samt løvstikkemarineret grønkål toppet med
syltede danske hyben og krydderurter.
Serveres med to slags hjemmelavet brød, dip og koldt smør.

Hovedret

Braiseret fennikel med jordskokkepuré, karamelliseret perleløg, økologiske østershatte hertil
Pommes Duchesse og kirsebærglace.

Dessert

Bellahøjgaards trifli af henkogte bær med hvid chokolade ganache og hjemmelavet nøddekrokant,
toppet med frisk mynte.

Pris pr. kuvert 250,-
+billetgebyr 26,-
inkl. 750 ml. S.Pellegrino pr. to personer

Hvidvin

1. gl. Venta La Vega, Adaras Lluvia, Almansa, Organic 2020 Spanien.

Rødvin

1. gl. Venta La Vega, Adaras Aldea, Almansa, Organic 2020 Spanien.

Dessertvin

1. gl. Château de la Lande, Cuvée les Chênes, Monbazillac, Organic 2020, Frankrig.

Pris pr. vinmenu 345,-